Share/Save/Bookmark

Double-Header

  30.01.2019 Kl. 19:04  

Da er vi klare for det amerikanerne kaller en double-header. Det betyr to kamper mot samme motstander på kort tid. Kopparbergs Göteborg FC kommer til Lillestrøm for kamp torsdag 31.01 kl 17.30, med ny kamp søndag 03.02. kl 14.00.

 

For de av dere som følger oss tett så husker dere Kopparbergs fra treningskampen på KFUM banen i juli 2018. Det var en jevn og tett match som tilslutt endte 3-3.

KGFC kan se tilbake på en fantastisk sesong i 2018. De sikret seriesølvet i siste runde mot forhåndsfavoritten FC Rosengård. Gøteborg laget vant kampen 4-2, Piteå tok gullet, og FC Rosengård måtte ta til takke med bronsje. Det kostet også Rosengård Champions League spill i 2019.

KGFC har vært i to kvartfinaler i CL tidligere, og er over seg av begeistring over å være tilbake i det gode selskap. De og Piteå er altså kvalifisert for høstens Europacup.

Kopparbergs har mange spennende spillere, anført av Elin Rubensson. Her kan du lese mer om deres tropp:

https://www.goteborgfc.se/2018/12/06/the-best-is-yet-to-come...-41169566

For vår del så ser vi på de to kampene både som enkeltstående kamper, men også som en helhet. Vi har totalt 19 spillere, som nå alle er klarert for spill i større eller mindre grad. Noen vil spille hele den ene kampen, det samme med kamp to. Enkelte skal bare ha 45 minutter, eller kanskje faktisk bare et kvarter. Vi tar også med de tre rekruttspillerne som trener fast med oss – Mia Authen, Thale Listerud og Nora Egenes. De skal også få smake på nivået.

Det er viktig for oss å få alle i gang, og samtidig at vi klarer å være tålmodige med de som trenger det. Vi vil få glimrende gjennomkjøringer gjennom disse totalt 180 minuttene, og gleder oss stort til kamp!

Vel møtt i hallen!

 Vis alle nyheter