Share/Save/Bookmark

Dobbeltoppgjør mot Stabæk.

  31.03.2017 Kl. 18:07  

(Ingrid Moe Wold, Anja Sønstevold, Andrea Taugaard og Jenny Gulbrandsen er klare til kamp. Både A-laget og rekruttlaget møter Stabæk denne helga. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).

Både A-laget og rekruttlaget spiller i helga treningskamp mot Stabæk.


A-laget

- Vi kommer til denne kampen med en meget positiv opplevelse fra oppgjøret mot Örebro tidligere i uka. En opplevelse vi ønsker å gjenskape med en ny god kamp mot Stabæk, forteller hovedtrener Hege Riise som gleder seg til generalprøven.

- Vi får en god pekepinn på hvor vi står og hvor langt vi har kommet i våre egne forberedelser. Stabæk vil sammen med Avaldsnes være en av våre argeste konkurrenter om seriegullet i årets Toppserie selv om begge lag er svekket sammenlignet med fjorårets sesong. På papiret skiller det ikke mye, når det gjelder styrkeforholdet mellom disse to lagene. Derfor tror jeg det blir et nytt og tett oppgjør i lørdagens treningskamp mellom LSK Kvinner og Stabæk, sier Hege Riise som også avslører at vi høyst sannsynlig får se en japansk debutant mot Stabæk.

- Ryoko Takara er klar. Det blir veldig spennende. En teknisk god spiller som kan bli en skikkelig fargeklatt i året Toppserie. I utgangspunktet vurderer jeg å bruke henne som venstre kantspiller på midtbanen, sier Hege Riise.  På spørsmålet om hun kommer til å gjøre ytterligere endringer på laget svarer Hege Riise at Ida Fjordbakk spares grunnet småproblemer med hofta. Det betyr at Malin Brenn og Anna Westerlund danner midtstopperpar mot Stabæk.

Stabæk melder på sin hjemmeside at Cathrine Dekkerhus er den eneste Stabæk-spilleren som ikke tilgjengelig til lørdagens treningskamp. I likhet med LSK Kvinner har Stabæk mistet en rekke sentrale spillere i løpet av vinteren. Borte er Marie Dølvik Markussen (Wolsburg), Gunnhildur Yrsa Jonsdottir (Vålerenga), Guro Pettersen (Fortuna Hjørring), Line Hauge (lagt opp), Ida Elise Enget (lagt opp) og Ingvild Stensland (lagt opp). Inn har kommet Cecilie Liane (Kolbotn) og Lyn-talentene Andrea Wilmann, Frida Maanum og Heidi Ellingssen. I tillegg er Synne Jensens låneavtale gjort om til en permanent kontrakt med klubben.

Oppgjør i 2016:

Treningskamp 14. februar. LSK Kvinner – Stabæk 3-2

Seriekamp 30. april. LSK Kvinner – Stabæk 2-0

Seriekamp 30. oktober. Stabæk – LSK Kvinner 2-2


Lørdag 1. april. LSK Kvinner – Stabæk, LSK-hallen kl. 13:00.

 

Rekruttlaget.

Søndag formiddag spiller rekruttlaget treningskamp borte mot Stabæk2. En motstander Ranveig Karlsen og hennes trenerteam kjenner godt selv om lagene ikke møtte hverandre til seriespill i forrige sesong.

- Det er alltid tette og jevne oppgjør mellom disse to lagene. Jeg tror ikke søndagens kamp mot Stabæk blir annerledes. Det blir en ny, tøff kamp og det er viktig for oss å møte gode motstandere i forberedelsene til seriespillet, forteller rekruttlagets hovedtrener Ranveig Karlsen som trolig må gjøre flere endringer på laget.

- Josephine Monteiro er på landslagssamling med Portugal.  Aud Helene Mathiesen er tilbake i lett trening, men står over denne kampen. Madelen Dalland Larød og Lena Aarbogh sliter begge med strekkskader og er usikre.  Usikkert er det også om Synne Gulbrandsen spiller. Hun testes helt fram til kampstart. Derimot er Amalie Høgberget, Camilla Lindal, Hanne Evensen og Sarina Ellingsen tilbake. De spilte ikke den forrige kampen mot Kongsvinger 2. I tillegg vil Jada Tinashe Godnes-Munyari (LSK J17) hospitere på rekruttlaget denne helga, avslutter Ranveig Karlsen.

 

Søndag 2. april. Stabæk 2 – LSK Kvinner 2, Nadderud Kunstgress kl. 11:00


Vis alle nyheter