Share/Save/Bookmark

Det skal kjempes om de tre siste poengene

  04.11.2015 Kl. 16:52  
Lørdag 7.november spiller LSK Kvinner sin aller siste Toppseriekamp sesongen 2015. Kampen blåses igang i LSK- hallen kl 12.00 og Kolbotn er motstander. 

Kolbotn har i årets sesong prestert svakere enn forventet. De ligger før siste runde på 5.plass uten mulighet for å klarte opp på tabellen. En ekstra uke på La Manga har de allerede sikret seg da Arna-Bjørnar på 7.plass ikke har muligheten til å hente de inn. Klepp på sin side har muligheten til å gå forbi Kolbotn og snyte de for den betydningsløse 5.plassen. Kolbotn har stått for den største seieren i Toppserien i år da de valset over Medkila hele 10-0 i starten av august. Siden den tid har det gått stort sett nedover for Kolbotn. Av de 11 kampene som er spilt etter seieren over Medkila har laget fra Sofiemyr kun vunnet 3 kamper og spilt en uavgjort. Høstsesongen har med andre ord ikke vært noe å rope hurra for! På trenersiden er det allerede avklart at David Brocken gir seg etter årets sesong. Om dette er et resultat av den svake høstsesongen kan man kun spekulere i.

Forrige møte mellom LSK Kvinner og Kolbotn var 1.august og det oppgjøret vant LSK Kvinner 3-1 på Sofiemyr. Totalt har lagene møttes 11 ganger i Toppserien og åtte ganger har det endt med seier til LSK Kvinner. Ser vi tilbake til sist Kolbotn tok poeng mot LSK Kvinner må vi helt tilbake til 2011 da de vant 4-2.

Lørdagens kamp er ikke uten betydning for hjemmelaget på tross av at de allerede har avgjort Toppserien med å stå øverst på tabellen. Det kommer flere tøffe kamper etter denne og et fotballag blir aldri utlært. LSK Kvinner skal spille Champions League og cupfinale, så det er ikke rom for å slappe av da det er ting som må "trenes på". LSK Kvinner sin tropp er fortsatt skadepreget og det er usikkert hvem som kommer til å stilles i lørdagens kamp. Men ingen spares da det er viktig å få øvet på det man skal. Det skal kjempes om de siste tre poengene.

Etter kampen er blåst av vil det bli holdt en medaljesermoni der Marita Skammelsrud Lund skal avslutte det hele med å løfte pokalen over hodet. Denne vil du ikke gå glipp av! Serieforeningen for Kvinnefotball vil også være tilstede og dele ut sine priser.

Foto: Bjørn Hytjanstorp


Vis alle nyheter