Share/Save/Bookmark

Det er lov å være stolt!!

  27.05.2018 Kl. 20:45  

Skrevet av hjelpetrener Anna Collett

Det ER faktisk lov å være stolt. Man hører ting som andre sier – som at vi er blitt arrogante, at vi løper etter kamper for en eller annen grunn som ikke handler om det rent fysiske. At det er litt kjedelig når vi vinner, og vinner og vinner. Det syntes jeg er så trist å høre. Vi jobber så hardt hver eneste dag for en eneste ting – og det er å bli bedre, millimeter for millimeter og steg for steg. Denne gjengen med spillere er helt fantastiske. De er så ydmyke og seriøse, de vil bare prestere. Da syntes jeg de skal få respekt for det – og at vi kan få lov til å være stolte av egne prestasjoner.

 

Kampfakta LSK Kvinner – Avaldsnes: 4-0 (1-0).

LSK Kvinner:Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Malin Brenn, Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Isabell Bachor, Ingrid Syrstad Engen (Emilie Woldvik i 10 minutter) – Synne Skinnes Hansen (Juliette Kemppi i 10 minutter), Guro Reiten, Emilie Haavi – Ingrid Kvernvolden (Sophie Roman Haug i 30 minutter).

Og slik kom målene:

1 – 0, 40. minutt: Malin Brenn, vårt enorme stoppertalent, hadde hatt en god frokost og lunch i dag. Hun brøt høyt, dro av en spiller (eller kanskje det var to – jeg må spørre Cecilie Berg Hansen når hun kommer seg over hjerteflimmeret hver gang Malin kjører solo), og smalt en lang cross til Em på venstre kant. Em kjørte helt ned til dødlinja innafor 16 m., og la en deilig/nydelig/perfekt pasning ut til Guro i en 35 graders pasning. Guro tenker jeg var lei av at vi ikke hadde satt sjansene våre – så hun klinte den opp i nærmeste kryss. Om hun var fornøyd med den? Se bildet i saken. Det er lov å være stolt.

2 – 0, 64. minutt: Vi sier av og til selv at vi er som ett maskineri. Vi trener, og trener og trener på at bevegelsene i det relasjonelle offensive spillet skal sitte. Det skal gå som på skinner. Det første målet i dag var en slik. Det andre nesten, men allikevel godt nok. Guro spilte bredt til Moe høyt i banen. Moe la ett innlegg ut til Engen som dro til på ett skudd. Soph fikk en fot på ballen og styrte den videre til en helt alene Synne som bare kunne tuppe ballen i mål fra fem meter. Igjen – det er lov å være stolt.

3 – 0, 68. minutt: Jeg nevnte i kamprapporten fra Lyn kampen at Malin Brenn må tigge seg til en plass i boksen på cornere. Hun syntes hun er ganske bra der, men er satt opp bak på våre oppstillinger. Mot Lyn blokkerte hun for Soph som da scoret. I dag tigget hun igjen til seg en tur opp på corner – Anja var snill som hun er og lot ungfolen få lufte seg litt høyt i banen. Em la en kort corner til Guro. Innlegget var perfekt og Malin Johnsen Brenn skallet inn sitt første mål for LSK Kvinner ever. Sånn skal det gjøres. DET ER LOV Å VÆRE STOLT!!

4 – 0, 73. minutt: Eminem. Em-in-em, em-ut-em. Slik må det ha føltes for høyrebacken til Avaldsnes når Em dro henne helt ned på dødlinja og la henne igjen bak streken. Em vendte ut i banen og slo ballen rett i panna på Soph som, som vanlig, knuste alle i lufta og stanget inn dagens fjerde scoring.

Det er lov å være stolt.

 

Vi er ett lite land, og vi er en liten Toppserie. Alt vi kan skape av positiv blest rundt vårt produkt er bra. Vi gleder oss til en god evaluering av helgens tiltak. Her er det masse bra, og helt sikkert ting som kan gjøres enda bedre. Uansett, en stor takk til NFF, Serieforeningen for kvinnefotball, OBOS, NRK og alle andre som bidro til ett enormt stort arrangement. Takk for at vi fikk avslutte festen!!

 

 


Vis alle nyheter