Share/Save/Bookmark

Det er klart for en thriller

  04.09.2015 Kl. 08:40  
Det er kun tre dager igjen til toppkampen mellom LSK Kvinner og Avaldsnes blåses igang i LSK-hallen. Nærmere bestemt lørdag 5.september kl 17.00.

Dette er en kamp som kan føre LSK Kvinner enda nærmere seriegullet eller skape mer spenning i Toppserien. LSK Kvinner inviterer deg til fotballfest og familiedag med hoppeslott og ansiktsmaling til barna. DNB som er LSK Kvinner sin hovedsponsor gir bort 1000 gratis billetter og gratis pølser fra kl 15.30. Vi håper på publikumsrekord og det er allerede revet unna mange billetter, så det lønner seg å være tidlig ute.

Tabellen er klinkende klar. Statistikken er like klar. LSK Kvinner leder Toppserien. Av syv møter mellom lagene har LSK Kvinner vunnet 6 ganger og tapt en gang. Det skal sies at tapet kom i en treningskamp i 2014 på La Manga. Men så er det dette med fortiden. Den teller ikke i lørdagens møte. På lørdag kommer begge lag til å løpe til krampa tar de, klinke til i hver duell og ofre alt! Dette er en kamp begge lag vil vinne.

Avaldsnes er et lag i form. Spillere som har stått frem de siste kampene hos Avaldsnes er Holmfridur Magnusdottir, venstre kant, som ikke spilte forrige kamp pga karantene. Men hun er garantert å finne i startoppstillingen på lørdag. De har to gode offensive backer i Casey Short og Leticia Santos De Oliveira. På midtbanen har de Luana Bertolucci Paixao og Rosana dos Santos Augusto som er teknisk gode og med god spille forståelse. På topp har de Cecilie Pedersen som vi vet hva er god for. I sin første sesong i Toppserien spilte hun i LSK Kvinner og scoret 20 mål. Sammen med seg på topp har hun Elise Thorsnes og Holmfridur Magnusdottir. Avaldsnes er det eneste laget i toppserien som har scoret flere mål enn LSK Kvinner.

Så er det kampen på tribunen. Den har allerede Kanari-fansen vunnet. Får vi høre "MØØØØØ"?

Har du ikke skaffet deg gratis billetter til kampen, så klikk HER for å bestille. Det hele er meget enkelt. Har du ikke mulighet til å komme kan du se kampen på NRK eller følge våre liveoppdaeringer på rb.no/live.Det meldes at Avaldsnes har en skadefri tropp.
og det forventes at de stiller med følgende lag:(4-3-3): Adrianna Franch- Leticia Santos De Oliveira, Freja Hellenberg, Laila Himle, Casey Short- Rosana dos Santos Augusto, Maren Mjelde, Luana Bertolucci Paixao - Elise Thorsnes, Cecilie Pedersen, Holmfridur Magnusdottir.

Vis alle nyheter