Share/Save/Bookmark

Derby

  08.09.2015 Kl. 15:50  
Onsdag 9.september spilles den 17.runden i Toppserien. LSK Kvinner skal ut i derby mot Vålerenga. Kampen spilles kl 19.00 i Vallhall.

Vålerenga har hentet inn fire nye spillere i sommerens overgangsvindu og har helt klart forsterket troppen. Kathryn Bennett og Kelsey Haycook fra USA ankom Oslo først. Så kom Live Aandal fra Molde og den portugisiske landslagsspilleren Monica Mendes. Trener Leif Tsolis er meget godt fornøyd med nysigneringene og sier dette til klubbens hjemmesider tidlligere i høst om de to førstenevnte - "De har tilført laget mye denne uka, med ny energi inn i gruppa konkurransen blir spissa. Det er veldig gode fotballspillere vi har fått hit, og skryter spesielt av fotballforståelsen til jentene."

Anne Myren Stenstvedt og Emelie Erlandsson har forlatt klubben. Stenstvedt har reist til Frankrike for å studere og Erlandsson har reist hjem til Sverige for å spille fotball.

I forrige runde vant Vålerenga 2-0 mot Trondheims-Ørn på bortebane. En sterk seier. Vålerenga ligger på 7.plass på tabellen med 21 poeng. Det samme har Stabæk og Trondheims-Ørn. Stabæk og Trondheims-Ørn har en kamp mindre spilt enn Vålerenga.

Anne Lise Olsen som LSK Kvinner kjenner godt fra hennes tid i klubben scorer jevnt og trutt. Hun er Vålerenga sin toppscorer med seks mål. I kampen mot Trondheims-Ørn scoret hun ett mål.

Kampen på vårsesongen mellom LSK Kvinner og Vålerenga endte med seier 4-0 til LSK Kvinner. Klikk HER for å se kampfakta. Av tidligere oppgjør i Toppserien har LSK Kvinner vunnet 5 av 7 ganger. To av oppgjørene har endt uavgjort. Det vil si at Vålerenga aldri har vunnet mot LSK Kvinner. Ei heller i treningskamp.

Onsdagens kamp blir ingen lett kamp for å møte Vålerenga i Vallhall er alltid er tålmodighetsprøve. Det at det er mange poeng mellom klubbene på tabellen spiller ingen rolle. Dette er allikevel en kamp LSK Kvinner skal vinne. Vi tar med oss god selvtillit inn i kampen etter lørdagens møte med Avaldsnes. Vålerenga på sin side har vunnet de siste fire kampene i Toppserien, så det er nok av selvtillit i troppen deres. Bitcha skriver de skal på fuglejakt! Så gjenstår det å se om de får noe bytte. En ting er sikkert og det er at en derbykamp vil ingen tape!

Forventet lag: Guro Pettersen-Monica Mendes, Ingrid Søndenå,Ellen Wang, Daniela Schwarz-Tina Wulf,Camilla Christensen,Kathryn Bennett, Mina Kjørum-Kelsey Haycook- Anne Lise Olsen
Vis alle nyheter