Share/Save/Bookmark

Der kom tapet- og så fortjent!

  21.10.2018 Kl. 22:16  

 


Vi er ganske opptatte av å være en ydmyk gjeng. Vi skal ikke hovere, eller unnskylde eller bortforklare. I dag tapte vi for ett bedre lag.

Skrevet av Anna Collett

Klepp kom til hallen med sølvmedaljen hengende ut av lomma, seier ville sikre den for evig og alltid. Sånn sett var dette sannsynligvis den verst tenkelige motstanderen vi kunne tatt i mot akkurat denne helgen. De brukte tre og ett halvt minutt på å vise at de mente alvor. Da headet de over mål etter ett glimrende innlegg fra venstre. Etter seks minutter ledet de 1-0 ved Terland. Resten av omgangen var deres. Inntil det stod igjen 3 minutter. Da kjørte Em flatt på tvers i mellomrommet hvor hun mottok ballen fra Wollis. En nydelig stikker senere var Synne gjennom skrått innover i 16 meteren. En hard pasning senere kunne Kverna bredside ballen i mål. To minutter etterpå kjørte Em igjen på tvers i mellomrommet igjen – kippet ballen lekkert over sidebacken til Klepp, Synne var atter en gang igjennom. Hun løftet ballen perfekt over på bakerste der Guro uhindret kunne heade ballen i nettet. Etter en elendig omgang ledet vi plutselig 2-1 til pause.

En god pauseprat senere var det på’an igjen. Denne gangen brukte de 7 minutter på å score. Ett innlegg fra venstre fant en veldig alene Butt som bredsidet ballen inn. Etter 66 minutter headet Anja unna en ball. Den dalte ned i beina på Yallop som klinte ballen i lengste kryss.

Vi hadde våre sjanser. Em satte ett frispark i tverra og over. Guro hadde ett skudd i tverra etter en flat corner. Soph styrte ballen like utenfor (ikke med vilje, men lell) på ett skudd fra Em. Kverna var alene igjennom etter en kanonpasning i bakrommet fra Sarah. Men – tiden var ute. Vi tapte.

GRATULERER TIL KLEPP MED SØLV I TOPPSERIEN 2018!! SÅÅÅ FORTJENT!!!

 

LSK Kvinner – Klepp 2-3 (2-1). LSK Kvinner: Ida Norstrøm – Emilie Woldvik, Sarah Suphellen, Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Sigridur Gardarsdottir, Ingrid Syrstad Engen (Isabell Bachor i det 57. min) – Synne Skinnes Hansen (Sophie Roman Haug i det 69. min), Guro Reiten, Emilie B. Haavi – Ingrid Kvernvolden. Gult kort: Isabell Bachor.


Parantes. Jeg har en sønn på straks 8 og ei datter på 5. Han gidder ikke dra på LSK Kvinner kamp for vi vinner uansett. Han er i sjokk i kveld. Og det har han bare godt av. Livet er ikke uten tap. Hun laget et armbånd til meg i mai/juni. Så sa hun; Du kan ikke ta den av før LSK Kvinner taper. Jeg har seriøst gått med armbåndet hver dag siden. Man blir jo overtroisk av mindre. 

 

 

 

 


Vis alle nyheter