Share/Save/Bookmark

Dekkerhus tilbake i LSK Kvinner

  16.02.2018 Kl. 08:55  Det er med stor glede at vi kan annonsere at Cathrine Dekkerhus (25) har vendt hjem igjen.

Cathrine Dekkerhus har signert en 2-årsavtale med LSK Kvinner. Dekkerhus er en «gammel» spiller til tross for sine 25 år. Allerede som 14-15 åring ble Kongsvinger-jenta hentet på Olavsgård av Rigmor Johansen og kjørt på Team Strømmens treninger som hospitant. Sommeren 2008 signerte Dekkerhus for laget, hvor hun så spilte de neste 2,5 årene. Team Strømmen ble til LSK Kvinner, og Cathrine spilte spiss på det laget som da tok sølv. Etter at mange sentrale spillere ga seg og Hege Riise dro til USA og landslagsjobb, meldte Dekkerhus overgang til Stabæk, hvor hun har spilt siden.

Mange husker kanskje Dekkerhus fra EM-sølvet i Sverige i 2013 – hennes gjennombrudd på landslaget, selv om hun allerede hadde vært med i noen år. Hun satset knallhardt videre mot VM i Canada i 2015, men opplevde i stedet sin største nedtur som toppspiller. To dager før uttaket til VM-troppen ble hun kalt inn til Ullevaal med beskjed om at hun ikke ble tatt ut. Dette til tross for at hun hadde vært med under hele kvaliken.

Dette ble starten på to vonde år med skader. Først røk hun akillesen høsten 2015, før hun våren 2016 knakk leggbenet. For ett år siden hadde hun fått en utvekst på hælen som ødela brorparten av fjorårssesongen.

Dekkerhus er endelig på vei tilbake og får begynne å trene med ball i disse dager. For å si det sånn – motivasjonen er der ingenting å si på. Denne jenta har mye å ta igjen og gleder seg stort til å bidra sportslig utover våren.

Trener Hege Riise er veldig glad for å ha sin gamle elev tilbake i klubben. – Hun har vært skadeplaget, men vi vet hvilken kvalitet og seriøsitet vi får med en skadefri Dekkerhus. Hun passer godt inn hos oss og vi gleder oss til å se henne tilbake på banen, sier hun.

 

 

 


Vis alle nyheter