Share/Save/Bookmark

Deilig med hjemmekamp igjen

  05.09.2017 Kl. 00:02  

(Etterlengtet med en ny hjemmekamp for Synne Skinnes Hansen og LSK Kvinner. I morgen blir det et nytt møte og en ny duell med Arna-Bjørnar. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball.)

I morgen er det endelig klart for hjemmekamp igjen, når LSK Kvinner tar imot Arna-Bjørnar.

- Føles nesten ut som en liten evighet siden forrige gang vi spilte kamp i LSK-hallen. Det skal bli utrolig deilig med en hjemmekamp igjen etter tre strake kamper på bortebane, uttaler hovedtrener Hege Riise, som etter "bananskallet" mot Trondheims-Ørn kan se tilbake på en svært så overbevisende periode. Fire strake seire. Tre i toppserien, en i cupen.

- Vi er selvfølgelig fornøyde med uttellingen. Til tross for et tett kampprogram synes jeg jentene har vært flinke til å holde fokus på en kamp om gangen. Det høres klisjeaktig ut. men den viktigste kampen er den som spilles her og nå. Den kan vi gjøre noe med, ikke den som kommer om to, tre dager, legger Hege til.

I forrige runde mot Medkila manglet Cecilie Fiskerstrand (syk), Marte Berget (syk) og Silje Blakstad (småskadet). 

- Vi tar opptelling helt fram til kampstart, men jeg har god tro på at jeg har disse spillerne tilbake i troppen mot Arna-Bjørnar, avslutter Hege Riise.

I morgen venter Arna-Bjørnar. En vanskelig motstander for LSK Kvinner. Faktisk er Arna-Bjørner ett av de få lagene i Toppserien som virkelig har gitt som oss problemer, og da særlig på bortebane i Bergen.  Både i 2010 (tap 1-6) og i 2013 (tap 1-5) gikk vi på en smell ute på Arna Idrettspark.  Hjemme i LSK-hallen er statistikken langt bedre og taler i vår favør. Kun en gang, i 2011, har vi tapt for bergenserne i LSK-hallen. Resten har vi vunnet.

Totalt på våre 15 seriekamper mot Arna-Bjørnar står vi med 9 seire, Arna-Bjørnar har 5. Pussig nok, den eneste seriekampen som har endt uavgjort mellom disse to lagene ble spilt i vår. 22. april for å være nøyaktig. Ingrid Kvenvolden reddet dagen for oss med sin scoring tidlig i første omgang. Vi tar også med at LSK Kvinner og Arna-Bjørnar spilte uavgjort 0-0 i sommerens treningskamp på Ekebergsletta.

Vår største seier mot Arna-Bjørnar kom i fjorårets kamp i LSK-hallen.  Et fyrverkeri som til slutt endte med hele 8-2 til LSK Kvinner etter mål av Emilie Haavi, to mål av Anja Sønstevold og ett mål hver av Ingrid Moe Wold, Sherida Spitse, Anna Westerlund, Isabell Herlovsen og Lene Mykjåland.


Onsdag 6. september: LSK Kvinner - Arna-Bjørnar, LSK-hallen kl. 18:00.


Vis alle nyheter