Share/Save/Bookmark

Dagens dobbel i LSK Kvinner

  30.11.2016 Kl. 14:38  

LSK Kvinner FK har i dag gleden av å presentere to spillere som ikler seg gult og sort fra 1 januar 2017. Vi ønsker Ingrid Kvervolden og Ida Fjordbakk hjertelig velkommen til klubben.

Fjordbakk som er født i 1991 kommer fra Medkila men har også vært innom Avadsnes og yngres landslag, hun står med over 100 kamper i Toppserien. "Med Ida får vi en erfaren forsvarsspiller inn i troppen vår. Hun er en ledertype som vi håper skal være med å løfte oss videre. Styrken er erfaring fra klubb og aldersbestemt landslag, god pasningsfot, god på hode og bra fart. I tillegg er hun er fin type som helt sikkert vil passe bra inn hos oss" sier Hege Riise.

18-åringen Ingrid Kvernvolden kommer fra førstedivisjonsklubben Fart. "En spiller som står uten toppserie erfaring, men erfaring fra aldersbestemte landslag som J19 hvor hun er nå. Ingrid har hospitert med oss over tid og i januar scoret hun i treningskampen mot det svenske storlaget FC Rosengård. Vi har hatt en veldig fin dialog med Fart hele veien og vi ser derfor frem til å få på plass Ingrid nå slik at hun kan fortsette sin gode utvikling. Jeg er helt sikker på at hun vil kunne ta nye store steg hos oss." sier Hege Riise.

Ingrid Kvernvolden vil fortsatt bo på Hamar hvor hun går idrettsfag på Storhamar Vidregående Skole. Hun vil imidlertid kunne delta på alle økter i LSK Kvinner regi, vi takker løsningsorienterte Storhamar Vidregående for dette. Ida Fjordbakk vil flytte til Lillestrøm og slutter seg til troppen når vi samles igjen i begynnelsen av januar.

Vi ønsker begge to hjetelig velkommen.

Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball


Vis alle nyheter