Share/Save/Bookmark

Cupen er i gang

  04.05.2015 Kl. 18:08  
1.divisjonslaget Lyn er vår første motstander i NM 2015. En reise  rett innenfor bomringen som gleder våre supportere. Lyn er en klubb som fostrer mange ung talenter både på jente og guttesiden. Caroline Graham Hansen hadde en god utvikling i Lyn før sin overgang til Stabæk. Inn mot sesongen 2015 har de hentet inn 5 nye spillere som er med på å spisse troppen. Frida Maanum, Andrea Willmann og Heidi Elllingsen er alle spillere på J17 landslaget. I tillegg har de 3 spillere på J16. Frida Maanum skal man skal se opp for. Hun er teknisk god og har et godt overblikk. I troppen til Lyn finner man et godt kjent navn for oss på Romerike- Ane Strand Nilssen- med en fortid i LSK Kvinner.  


Vi har snakket med Ingvar Graffer fra Lyn
- Vi har ikke kommet i gang slik vi har ønsket denne sesongen. Vi står med 1.poeng etter å ha tapt mot både Fortuna og Kongsvinger. I helgen spilte vi uavgjort 1-1 mot Åsane i Bergen. Vi er i samme situasjon som LSK Kvinner med tanke på landslagsspillere. Vi har 6 spillere på aldersbestemte landslag og dette er selvsagt meget hyggelig for oss. Det at vi har mange unge talenter som spiller landslagsfotball gjør treningshverdagen utfordrende i de periodene det er samlinger. I  perioden før sesongstart hvor man ønsker å spisse laget, var 3 av disse som er i en start "11" for oss, i Østerrike og sørget for EM-sluttspill på Island i juni, og det er selvsagt ikke heldig for oss som klubb rett før seriestart, med den fysiske og mentale slitasjen det medfører. I tillegg har vi hatt skade på våre keepere, så samhandlingen mellom keeper og forsvar har ikke vært optimalt. Vi gleder oss til å møte LSK kvinner's A-lag, for vi har en fantastisk statistikk mot de. Har faktisk aldri tapt med kamp! Og det er det ikke mange som kan skryte på seg. Vi satser på at den statistikken blir stående, avslutter Graffer med et smil.


Hege Riise

Vi tar Lyn på alvor på tross av at de har hatt en dårlig start på serien. Opplevelsen på cupfinalen i fjor var fantastisk og dette ønsker vi å gjenta. En god motivasjon for oss å ta med inn i kampen mot Lyn.

Så gjenstår det å se om Lyn stiller opp med hornmusikk av like høy kaliber som møtte oss i Finnmark i samme runde i NM 2014.

Vi forventer at Lyn stiller med følgende lag
Camilla Mørland Karlsen, June Østensen, Benedikte Sand Birkelund, Line Rye Vikan, Marianne Jakobsen- Heidi Ellingsen, Frida Maanum, Kristin Ramde Tveit, Henriette Ingvaldsen- Andrea Willmann, Maren Hagfors Thoresen


Vis alle nyheter