Share/Save/Bookmark

Cup er cup – tid for hevn!

  21.08.2018 Kl. 19:04  

 På bildet: Tre blide jenter på siste trening før kvarten. Em, Anja og Sisi gleder seg stort til fotballfest i hallen!

30.09.2017 var vi på besøk på Intility Arena for første gang. Det var semifinale i cupen, og Vålerenga var hjemmelag. Etter 17 minutter stod det 1-0, og det klarte vi aldri å endre på. Fjorårets kjipeste tap var en realitet. (Dette var da en trist åpning på ett gira stykke om at i morgen er det «hevnkamp», i hallen, klokka 20!!)

VI er utrolig gira på å rette opp cup exiten fra i fjor. Vi leder serien, og det er og blir det viktigste uansett – det er det som gir oss muligheten til å måle krefter mot de beste i Europa. Det er det vi trener og trener for. Men – man kan ikke stikke under en stol at Cup’en i Norge har en stor plass i hjertet til fotballfamilien. Store og små, menn og kvinner. Cupfinalen er en utrolig artig fest som man har alt å vinne på å få spille. Der vil vi. Basta.

LSK Kvinner klarte trippel-dobbel fra 2014-2016. I fjor tok vi serien suverent og tapte altså i cupen en kamp fra Telenor Arena. It ain’t happening again.

Vålerenga – velkomne skal dere være, vi ser frem til en underholdende kamp, med fullt trøkk fra begge lag. Seieren har vi tenkt å la ligge igjen i hallen.

 

En ting til – Franzefoss er vår gode samarbeidspartner som i år som i fjor er med på arrangementet i morgendagens kamp. Se link for mere info her.

Franzefoss dekker inngangsbillett, pølser og brus for samtlige lag (ikke enkeltpersoner) i Oslo og Akershus som er forhåndspåmeldte til å komme. Da er laget også med i trekningen av ett gratis draktsett. Meld dere på da vel!!

Og dere andre? Man må kjenne sin besøkelsestid. LSK Kvinner er friske og raske, uthvilte og tente. Kom på kamp og hei oss videre i cupen!


Vis alle nyheter