Share/Save/Bookmark

Brakseier mot Lyn 2 på hjemmebane

  04.09.2015 Kl. 19:15  
Det er kun en uke siden det ble tap på Kringsjå, men på eget gress var det LSK Kvinner 2 som dominerte i torsdagens oppgjør. En god kamp som ga fem fulltreffere og kun et mål i mot. Dette sikret tre nye poeng, fire plussmål og tredjeplass på tabellen.

Dette ble en festaften for alle som heier på LSK Kvinner 2. Som i forrige oppgjør mot rekruttlaget til Stabæk startet de kanarigule kampen svært godt. Angrepsspill som sto til karakteren seks i stil, ga store målsjanser. Kampen var bare tre minutter gammel da Naomi Griffin satte kveldens første, etter fint gjennomspill av Ingunn Svestad som kom i hurtigtogsfart. Sophie Romàn Haug doblet ledelsen ved å heade ballen hardt i mål, etter en godt slått corner av Emilie Woldvik. Tonje Sørgård var på hugget på sin høyre side og hun serverte en flott stikker til Naomi Griffin som satte ballen vakkert i mål. Mot slutten av omgangen var det større strekk i laget, lettere for Lyn 2 å spille seg gjennom midten, og de fikk også noen gode muligheter til å redusere. Da det gjensto to minutter av omgangen klarte de det, etter et gjennomløp på vår høyreside. Det sto 3-1 til pause.

I starten på andre omgang fortsatte Lyn 2 å ha et lite overtak. De fikk en stor sjanse tidlig, men Malin J. Brenn kom i full fart og avverget redusering. På dette tidspunktet vippet kampen litt, så dette var en svært god prestasjon av henne, matchavgjørende! Hun var mye involvert i kampen, leste spillet fint og satte sitt preg på kampen. Bortelagets oppskrift var å spille lange baller rett i forkant av hjemmelagets sin forsvarsfirer for så å stusse ballen videre på løp som kom i bakrom. Dette klarte de bakre rekker i all hovedsak å holde styr på, ingen mål i mot i andre omgang. Det var godt gjort, for Lyn 2 jaktet opphenting. Fra omgangen var halvspilt og ut så hjemmelaget seg aldri tilbake. Først timet Sophie R. Haug nok en scoring med innløp og sikker avslutning etter nok en corner fra høyre. Fire minutter senere satte Naomi Griffin spikeren i kista ved å score på en retur som Haug fyrte av fra 17-18 meter.

God innsats, godt spill, gratulerer til alle med en solid seier.

Tekst: Kari HovdeVis alle nyheter