Share/Save/Bookmark

Bli med til Nadderud. Vi trenger deg på tribunen

  27.06.2017 Kl. 01:43  

(Kanari-Fansen setter opp buss til Nadderud. Bli med. Vi trenger din støtte på tribunen. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)


LSK Kvinner spiller i kveld en særdeles viktig bortekamp mot Stabæk og trenger din støtte på tribunen.

Nadderud stadion og Stabæk har alltid vært en av de vanskeligste bortekampene i hele sesongen for LSK Kvinner. I kveld braker det løs igjen og vi trenger virkelig din støtte på tribunen for å beholde ledelsen i Toppserien.

Før oppgjøret i kveld har LSK Kvinner et forsprang på to poeng ned til Avaldsnes og seks poeng til Stabæk, men lagene har spilt ulikt antall kamper. Stabæk har en kamp til gode på LSK, noe som gjør at slaget på Nadderud blir ekstra viktig.

- Vi er i førersetet, men resultatet i kveld vil definere tabellen til langt ut på høsten. Med seier eller uavgjort beholder vi initiativet i Toppserien og kan dra nytte av å møte både Avaldsnes og Stabæk på hjemmebane senere i sesongen, forteller hovedtrener Hege Riise, som har hele troppen tilgjengelig bort sett i fra Ida Fjordbakk.

Hege Riise har en klar oppfordring til alle LSK-supportere.

- Glem at dette er en TV-kamp. Det er på tribunen vi trenger deg. Bli med og fargelegg Nadderud gul og svart, legger hun til.

Kanari-Fansen setter opp buss med avgang kl. 18:30 fra Lillestrøm Bussterminal. Det er fortsatt ledige plasser igjen på bussen og du kan melde deg på via Kanari-Fansens hjemmeside:

https://kfl.no/arrangement/stabaek-lsk-kvinner-2017/

 

 

Tirsdag 27. juni: Stabæk – LSK Kvinner, Nadderud stadion kl. 20:00.


Vis alle nyheter