Share/Save/Bookmark

Bli med på GULLFESTEN

  27.10.2017 Kl. 08:38  


I morgen inviterer LSK Kvinner til gullfest i LSK-hallen.

LSK Kvinner spiller i morgen sin siste hjemmekamp i Toppserien, da naborivalen Stabæk kommer på besøk. Rett etter kampslutt vil årets mestere, LSK Kvinner, motta seriepokalen og spillerne få sine velfortjente medaljer.

- Jeg håper alle som har anledning legger turen innom LSK-hallen i morgen og lager en skikkelig ramme rundt gullfesten vår, forteller hovedtrener Hege Riise, som håper at spillerne slipper seg løs og bidrar med godt spill.

- Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal prestere en god kamp mot Stabæk selv om seriemesterskapet allerede er sikret, men vi har ingen planer, absolutt ingen planer om å gi noe ved dørene. Vi spiller for tre nye poeng, kall det hva du vil. Ære, stolthet eller rett og slett gleden av å vinne fotballkamper. LSK-hallen er vårt fort. Her bestemmer vi og vi ønsker selvfølgelig å belønne vårt trofaste hjemmepublikum med en skikkelig god fotballkamp. Aller helst ønsker vi å skape en festaften også ute på kunstgresset, legger Hege Riise til.

- Vi vet at det kommer to viktige Champions League-kamper mot Manchester City i november, men vi kommer ikke til å holde noe igjen mot Stabæk. Det er fullt fokus mot nærmeste kamp og ingenting annet, avslutter Hege.

Lørdag  28. oktober: LSK Kvinner - Stabæk, LSK-hallen kl. 13:00.

Vis alle nyheter