Share/Save/Bookmark

Bli med på cupfesten

  27.09.2017 Kl. 21:44  
(Semifinale mellom Vålerenga og LSK Kvinner. Kanarifansen setter opp to gratisbusser.  Det er ingen grunn til å sitte hjemme. Bli med på cupfesten. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Førstkommende lørdag spiller LSK Kvinner semifinale borte mot Vålerenga.

- Vi skal gjøre alt hva vi kan for å lage en ny cupfest for alle som er glade i LSK og LSK Kvinner, men vi trenger støtte fra supporterne våre. Ta turen inn til Valle og fargelegg Vålerengas nye arena gul og svart.  Vi spiller alltid bedre når vi har Kanarifansen i ryggen. Skap liv på tribunen. Slå på tromma. Syng, hopp og dans.  Gjør dette til en skikkelig fotballfest, oppfordrer lagkaptein Ingrid Moe Wold, som melder om stor innsats på de siste treningene.

- Det er et heltent lag som reiser inn til Valle på lørdag. Alle drømmer om en ny cupfinale i Telenor Arena i november.  Vi gleder oss til kampen mot naborivalen Vålerenga, legger Ingrid til.  

I cupsammenheng har LSK Kvinner kun en gang tidligere møtt Vålerenga. I 2011 vant vi 2-0 på bortebane etter mål av Isabell Herlovsen og ett selvmål av VIFs Trude Johannessen.  I Toppserien har vi også hatt et meget godt tak på oslojentene. På elleve oppgjør har kun to kamper endt uavgjort. Resten har vi vunnet, men hovedtrener Hege Riise tar ingenting for gitt.

- Vi sleit skikkelig mot Vålerenga hjemme i LSK-hallen tidligere i år. De ga oss nok å tenke på. Vi forventer derfor nok en tøff kamp mot VIF. De er godt organisert bakover på banen og er et lag som er vanskelig å spille ut. I tillegg har de flere spillere med gode individuelle ferdigheter, mener Hege Riise, som har fått med seg at Vålerenga i kveld spilte uavgjort hjemme mot Stabæk. Likevel tror hun ikke at Vålerengas tette kampprogram får nevneverdig betydning på lørdag.

- Cupkamper lever sitt eget liv. Det er vinn eller forsvinn, og med bare en kamp igjen før den store finalen kommer begge lag til å mobilisere for fullt.  Spillerne kommer til å gi jernet og løpe til krampa tar dem. Det er slike kamper vi lever for, legger Hege til.

Tidligere semifinaler: 

2010: Røa – LSK Kvinner 2 – 1
2013: Stabæk – LSK Kvinner 4 – 3 e.e.o
2014: Avaldsnes – LSK Kvinner 0 – 4
2015: LSK Kvinner – Trondheims-Ørn  2 – 1
2016: Kolbotn – LSK Kvinner 2 - 6


Kanari-Fansen, Lillestrøm, setter opp to gratisbusser takket være sponsorene Martin's og Advokatfirmaet Mageli. Avreise fra Lillestrøm bussterminal kl. 11:30. Påmelding til KFLs tursjef på telefon eller sms: 404 69 866. .


Vis alle nyheter