Share/Save/Bookmark

Birds Night - en stor suksess!

  24.08.2018 Kl. 13:25  
Man må jo varme opp!

Onsdag kveld arrangerte vi Birds Night for jenter mellom 10 og 14 år fra hele regionen. Sammen med vår stolte samarbeidspartner DNB, laget vi en kveld jentene sent vil glemme.

165 jenter fra Romerrike deltok, og mange flere ønsket å henge seg på. Pågangen var så stor at vi måtte stenge muligheten for påmeldinger etter en dag.
De 165 som kom koste seg veldig. Etter velkomstord av Dagfinn fra DNB og Hege Riise, vår eminente sjefstrener - samlet alle jentene seg på gressbanen utenfor hallen for en fantastisk treningsøkt styrt av hele vår kompetente spillerstall. Våre toppspillere lærte bort tekniske detaljer, pasningsøvelser, masse skudd- og avslutningstips samt selvsagt en god dose med spill mot to mål.

Etter endt fotballøkt inviterte DNB på så mye pizza alle jentene bare kunne orke! 
Vil vil gjerne takke alle de påmeldte jentene for oppmøte, positivitet og herlig engasjement under hele kvelden. Til trenere og foreldre - takk for at dere kjørte ungene og ble og så på. Hyggelig det! I tillegg vil vi selvsagt takke DNB for et fantastisk samarbeid og for et flott gjennomført arrangement! Dette må jo bli en tradisjon?

Husk alle sammen! Søndag kl 13.00 tar vi i mot Kolbotn IL i hallen - barn har gratis inngang. Kom og hei på idolene dine!
Håper vi sees!

Flere bilder følger:

Synne coacher Superjenter!


DNB fornøyde medarrangører, her representert ved Linh, Dagfinn og Hanne.


Ganske kult når Hege Riise plutselig står der og veileder deg i pasninger og vinkler!Samtlige trenere og barn med fullt fokus! Her trenerne fra venstre: Soph, Synne, Kverna og Sisi.


Vis alle nyheter