Share/Save/Bookmark

Best i vest

  19.07.2015 Kl. 18:19  
Emilie Haavi sin fulltreffer sørget for at LSK Kvinner dro i land tre poeng borte mot Arna-Bjørnar. Emilie spilte sin toppseriekamp nr.50 for LSK Kvinner og står nå med 30 seriemål (fakta kanaripedia.no). Det var ingen tvil om hvem som hadde flest skuddforsøk (13-22) og som dominerte banespillet. Arna-Bjørnar kom også til sine sjanser, men forsvaret og en god siste skanse ryddet unna det som kom.


Dette er hva Emilie Haavi sier om kampen

Vi er veldig fornøyd med å reise hjem fra Bergen med 3 poeng. Arna-Bjørnar er alltid vanskelige å møte og de kjempet til siste slutt også i dag. Kampen bar litt preg av at det er første kamp for begge lag. Vi kommer aldri helt inn i flyten, men maler på og får til slutt det målet vi fortjener. Kampen bølget frem og tilbake i 90 min med mange sjanser og avslutninger til begge lag. Det er en gjeng med glade birds som reiser hjem fra Bergen, og vi gleder oss allerede til å spille i LSK-hallen førstkommende lørdag!Monica Knudsen etter kampen

LSK Kvinner stilte med følgende lag
Gunnarsdottir-Moe Wold,Skammelsrud Lund,Westerlund,Sandvei-Spitse,Bachor-Sønstevold,Mykjåland (88.min Tosterud),Haavi-Löfwenius (55.min Berget)

Arna-Bjørnar stilte med følgende lag

Benedicte Håland-Caroline Walde,Ingrid Østervold Stenevik,Åsne Takle Eide,Cecilie Redisch Kvamme-Maria Dybwad Brochmann,Vilde Bøe Risa,Lisa Fjeldstad Naalsund,Amalie Vevle Eikeland-Ine Marie Thoresen Wedaa (69.min Tina Charlotte Algrøy),Emilie Nautnes (76.min Andrine Mo)


0-1 Emilie Haavi 53.min

Ingen kort

Tilskuere: 202Vis alle nyheter