Share/Save/Bookmark

Bergenserne inntar LSK- hallen

  21.04.2015 Kl. 19:06  
IL Sandviken er et nyopprykket lag til Toppserien. I fjorårets sesong gjorde de det man kan kalle "rent" bord i 1. divisjon. De vant 21 kamper og spilte en uavgjort. Hele sesongen gikk uten at de tapte en eneste kamp. Ned til 2. plass på tabellen var det hele 22 poeng. I årets stall er det gjort endel utskiftninger. 9 spillere har forsvunnet fra klubben og inn er det kommet 8 nye. En av de nye spillerne er Madeleine Giske som vi kjenner godt fra LSK Kvinner. Årets tropp er klart forsterket sett opp i mot spillertroppen de hadde i fjor. IL Sandviken har mange sesonger bak seg i Toppserien, så de er godt kjent med hva det vil si å spille i Toppserien.

I årets sesong har de spilt uavgjort mot Trondheims Ørn og har tapt mot Kolbotn og Stabæk. I siste serierunde gikk de opp i ledelse etter 6 minutter mot Stabæk og rystet med det Stabæk. Stabæk slo hardt tilbake og det endte med tap 1-3. Bergensavisen refererte slik: En tvilsom straffe, et tvilsomt selvmål og en keepertabbe fellet Sandviken.


Når det gjelder vårt eget lag har vi full pott til nå. Vi har vunnet alle våre 3 kamper, og er det eneste laget i Toppserien som fortsatt ikke har sluppet inn mål. Selv om vi ikke har sluppet inn mål har det heller ikke rent inn i andre enden. Vi håper jentene finner tilbake til scoringsformen de hadde i sesongen 2014. Men det vi ikke skal glemme er at det er 3 poeng som teller! Vi håper å se deg i LSK- hallen på lørdag kl 15.00 for å heie jentene frem til en ny seier.

Dette er hva Monica Knudsen sier om kampen mot IL Sandviken
Etter to bortekamper blir de fint å komme hjem til stua vår, og ny  kamp i LSK- hallen mot IL Sandviken. Vi har startet sesongen godt med tre seire, og alle spillere er godt i gang. Marte Berget fikk en smell i ankelen sist, men antas å være kampklar lørdag. Det samme gjelder Isabell Herlovsen, der det er fin fremgang på hennes bakside lår.

IL Sandviken herjet forrige sesong i 1. divisjon. De har fått inn flere nye spillere som blir viktige for dem i årets Toppseriesesong, ikke minst vår egen Madeleine Giske. Vi forventer at IL Sandviken selger seg dyrt, og vi skal være hundre prosent forberedt og hundre prosent klare  når kampen blåses i gang. Fart, kraft og entusiasme er det som møter Sandviken lørdag, og vi gleder oss til å vise oss frem fra vår beste side.

 
Vi forventer at IL Sandviken stiller med følgende lag:
Ashley Thompson- Helene Gloppen, Stine Hovland, Tina Dalgård, Stine Andreassen- Ingrid Marie Spord, Sara Eriksen, Sunniva Lillestøl, Karoline Bakke- Madeleine Giske, Andrea Thun

Vis alle nyheter