Share/Save/Bookmark

Anna har dratt hjem

  05.12.2018 Kl. 22:36  

Vår alles kjære Anna Åsa Olivia Westerlund har dratt tilbake til Finland etter hele fem sesonger hos oss. Hennes bidrag har vært uvurderlig, og vi savner henne allerede - på alle måter.

 Skrevet av Anna Collett

Dette er ingen nyhet - men en hyllest til en stor LSK Kvinner spiller. 

Det er så rart med avskjed med spillere. Lørdag for nøyaktig fire dager siden stod vi i garderoben med Anna - Prosecco i glasset, smil om munnen, en bankett og en fest på gang. Nå er hun ferdig hos oss for nå. Spesielt.

 I hele 1825 dager har Anna stått opp hver morgen, med LSK Kvinner fremst i pannen. Hun har også jobbet ved siden av i en deltidsstilling de siste par årene, men LSK Kvinner har hele tiden vært hovedfokuset. Fra hun kom til hun dro så har hun tatt utfordringene og utviklet seg i takt med laget. De siste to årene har hun vært en kontinuitetsbærer og sjef i backrekka. 

 Jeg sendte noen spørsmål til Anna på mail til denne saken. Når jeg las gjennom dem kunne jeg høre hennes stemme med den der rare og fine svensk/finske vrien. Derfor får dere intervjuet ordrett fra henne slik:

 

Hva heter din nye klubb?

Åland United (geografiskt sett en ø mellan Sverige og Finland, og ganska nära Norge😉)

 Hvor lenge signerer du for?

Før en säsong.

Hva er klubbens ambisjoner?

De kom på andra plats förra säsongen og har vunnit för några år sedan. Så det finns bara en plats framför andra platsen så håper vi kan fightas om den.

 Hva er dine ambisjoner de neste par årene?

Kändes som jeg ville närmare hjem för en stund iallafall, men har ikke tankar om att trappa ned. Vill fortsätta att utvecklas. Nytt lag, nya människor, ny fotboll, så det kommer att vara andra saker som jeg må jobba med og finna lösningar på. I LSK visste jeg vad som väntade efter x antal år i klubben. 

 Har du mål eller planer om å reise ut igjen, eller blir du værende i Finland nå?

Tar ett år i taget. 2019 spiller jeg på Åland med har da ikke stängt några dørrar för att spela i utlandet igen. 

 

Kjære Anna – takk for ditt bidrag i klubben vår, du har vært stor – både på og av banen. Du har detaljer i hva du leverer, som både spiller og menneske, som vi vil savne stort.

Ett par eksempler:

Dine kjappe svar på hva som helst som du ønsker å plassere på sin rette plass.

Din direkte tale med oss trenere og ledere der du alltid har sagt hva du mente var best for klubben.

Dine langpasninger. Dine cross pasninger. Dine vendingsballer. Herreminkjæredu – egen klasse.

Din oppstilling fremst i rekka på hver eneste piff-økt (i alle fall i 2016 og 2017) i pasningsløypa, der Soph var spilleren bak deg, og der du skrøt og oppmuntret henne på hvert eneste spark. (Jeg håper mine løype-partnere i livet er like gode støttespillere som du, Anna, har vært for Soph de to årene jeg har fått følge laget fra sidelinjen).

Anna – lykke til fra alle oss. Kick some ass med Åland United, og nå nye mål. By på deg selv og kos deg. Vi sees veldig plutselig. Og ja, vi savner deg litt allerede.

 

 Vis alle nyheter