Share/Save/Bookmark

Årets første tap på hjemmebane for LSK Kvinner 2

  16.09.2015 Kl. 16:38  
Våre naboer fra hovedstaden kom til Lillestrøm for å befeste sin posisjon på toppen av tabellen, ingen tvil om det. LSK Kvinner 2 ville holde sin statistikk vedlike. Vålerenga 2 stilte med et meget sterkt og rutinert lag, bestående av hele ni a-lags spillere og var hakket vassere enn hjemmelaget denne regntunge tirsdagskvelden. Vålerenga 2 vant kampen 2-0.

Det var en fin ramme rundt kampen med mange tilskuere til stede i toppoppgjøret mot Oslolaget, moro at Kanarifansen stilte opp. Håper vi ser dem igjen ved en annen anledning! Dette var en kamp hvor det svingte fra det underholdende til det noe mer rotete. Bortelaget kom best i gang i hallen, hadde flere giftige løp i bakrom med godt koordinerte, motsatte bevegelser på topp. De kanarigule – og linjedommeren – fant ut av dette etter hvert, og da jevnet kampen seg ut både i spill og sjanser.

Kampen varierte i tempo, men tidvis var det høyt - med mange bevegelser foran ballfører og fine kombinasjoner i begge lag. Hjemmelaget spilte seg frem til noen svært gode sjanser, som ble hindret av godt forsvar og godt keeperspill. De kanarigule hadde absolutt fortjent et par mål, sjansene tatt i betraktning. Når det er sagt ble det slått litt for mange langpasninger uten at hele laget jobbet godt nok etter. I disse situasjonene endte det med balltap og brudd i mot. Rytmen i det offensive spillet satt heller ikke hele veien og balltempoet kunne også med fordel vært høyere i perioder. Vålerenga satte to mål, ett i hver omgang. De blå og røde jobbet som et kollektiv og hadde også flere sjanser enn de satte, men takket være god defensiv jobb og godt keeperspill av hjemmelaget, ble det med disse to scoringene. Det er moro med tette oppgjør mellom gode lag, det genererer erfaring og god utvikling (i alle fall for de yngste).

Det er bare å gratulere Vålerenga 2 med seieren og se fremover mot serieinnspurten! LSK kvinner 2 innehar i skrivende stund fortsatt andre plassen på tabellen, siden både Lyn 2 og Raufoss tapte sine foregående kamper. Raufoss har et poeng mindre, men også en kamp mindre spilt. Det gjenstår tre spennende kamper mot Øvrevoll-Hosle 2, Skeid og Raufoss. Håper på full pott for LSK Kvinner 2.

Tekst: Kari HovdeVis alle nyheter