Share/Save/Bookmark

Årets første poengdeling

  08.08.2015 Kl. 18:24  
En barriere skulle brytes mot Stabæk. Slik gikk det ikke. Men å få med seg poeng på en dag det ikke stemmer er LSK Kvinner sin trener, Monica Knudsen, glad for!

Oppgjørene mellom Stabæk og LSK Kvinner er det alltid knyttet stor spenning til. På tross av at lagene har et stort gap av poeng på tabellen mellom seg var det ventet en jevn kamp. Det ble det også. Underholdningsverdien var ikke stor på Nadderud i går. LSK Kvinner hadde mest ball og Stabæk flest sjanser, men det hjelper lite for det er målene det dreier seg om. Og det var nettopp målene som uteble på Nadderud i går. LSK Kvinner presset høyt og var flinke i gjennvinningsfasen. Stabæk falt lavt i sin 4-5-1 formasjon og gjorde det vanskelig å finne rom. Dette førte til at det ble mange touch i angrepsfasen for LSK Kvinner. Marie Markussen kom inn da det gjensto 30 minutter og hun skapte mye for hjemmelaget. Ingrid Moe Wold gjorde en veldig god jobb i duell med Markussen, og med en veldig lang tå reddet hun LSK Kvinner, da Markussen var på vei gjennom. Både Bjånesøy og Markussen hadde sjansen til å avgjøre for vertene i andre omgang. Marte Berget spilte sin første hele kamp i 2015 og sto godt kampen igjennom. Gunnarsdottir fikk seg en smell i pannen i en duell og det gikk et sukk gjennom LSK sine supportere på tribunen, da hun ble liggende nede. Etter kampen så det ut som om pannen hennes hadde vært med på første uken i barnehagen, den var både hoven og blå. Gunnarsdottir er en fighter og ristet det hele av seg med et smil.  

Gunnarsdottir
Dette var dessverre ingen god kamp av oss. Jeg syntes vi hadde en bra periode i starten av andre omgang, men vi lyktes ikke skape så mye foran Stabæk sitt mål. Jeg tror vi skal være fornøyd med å få med oss ett poeng fordi vi fortjente ikke å vinne denne kampen. For min egen del så hadde jeg en rusten første omgang, men det ble mye bedre i andre omgang.


Stabæk: Ingrid Hjelmseth–Line Hauge, Siri Nordeide Grønli, Stine Reinås, Cecilie Dekkerhus–Ida Elise Enget, Cathrine Dekkerhus, Gunnhildur Jonsdottir, Ingrid Schjelderup, Melissa Bjånesøy (Melissa Wiik fra 80.min.)-Pernille Velta (Marie Markussen fra 59.min.)

LSK Kvinner: Gudbjörg Gunnarsdóttir–Ingrid Moe Wold, Marita Skammelsrud Lund, Anna Westerlund, Marit Sandvei–Isabell Bachor, Sherida Spitse–Anja Sønstevold, Lene Mykjåland, Emilie Haavi–Marte Berget.

Tilskuere: 313

Foto: Thomas Brekke Sæteren

Vis alle nyheter