Share/Save/Bookmark

3 poeng x4=12 poeng

  26.04.2015 Kl. 19:32  
I går spilte vi årets andre hjemmekamp i 2015. IL Sandviken var motstander. Det var knyttet spenning til kampen og spesielt med tanke på det offensive. Vi har vært bunnsolide bakover i år, men har ikke vært like giftige fremover som fjorårets sesong. Kampen mot IL Sandviken ble en kamp hvor vi nok en gang skaper mange sjanser. Vi har mye ball og spesielt i 2.omgang har vi endel store gode sjanser. Det er flere spillere som er frempå og har muligheten til å sette ballen i mål, men vi lykkes ikke. Det er som Monica Knudsen sier til Romerikes Blad: Vi må bare fortsette å jobbe og håpe at ketchupeffekten kommer snart!

I kampens 31. minutt viste LSK Kvinner seg frem med et praktangrep. Angrepet startet helt fra egen keeper Guðbjörg Gunnarsdóttir via Marita Skammelsrud Lund, Ingrid Moe Wold, Sherida Spitse og Mimmi Löfwenius, før Isabell Herlovsen kunne bredside inn ballen fra rundt 10 meter etter et godt innlegg fra Mimmi Löfwenius. Et angrep som går veldig fort fra den ene enden til den andre. Det ble med det ene målet, men så lenge vi nok en gang holder nullen bakover går vi av banen som vinnere og vi har nå 12 poeng av 12 mulige. Vi har til nå i sesongen dominert alle kampene, og vi skaper mange gode muligheter.

Vi tetter godt igjen bak og det er svært få ganger motstanderen slipper til foran vårt mål, og det er noe vi er godt fornøyd med. Å holde eget bur rent er en god følelse for laget. Ser man på tabellen er vi på 1.plass med 12 poeng. Ned til lag nr 2 på tabellen som er Klepp, så har vi et forsprang på 2 poeng. Det er 5 lag på 7 poeng og disse lagene er Stabæk, Kolbotn, Tr.heims-Ørn, Avaldsnes og Røa Fotball Elite.

Dette er hva kaptein Marita Skammelsrud Lund sier om kampen
Kampen mot Sandviken endte med 1-0 seier til oss. Vi tar kontroll på kampen fra start, men sliter med å skape de store sjansene. Sandviken lå kompakte, og gjorde det vanskelig for oss. De var også hissige på å kjøre kontringer når de vant ballen. og skapte et par farligheter. Men etter en drøy halvtime med mye ballinnhav fikk vi endelig målet. Guðbjörg Gunnarsdóttir setter i gang ballen, og derfra gikk det hurtig. Ingrid Moe Wold sentrer inn til Sherida Spitse som setter ballen direkte i bakrom til Mimmi Löfwenius. Hun slår et perfekt innlegg til Isabell Herlovsen som setter ballen i mål. Det var en herlig scoring!

I 2.omgangen fortsetter vi å ha mye ball, og vi klarer å holde ett større tempo i spillet. Dette resulterte med at vi skapte flere gode muligheter, hvor det eneste som manglet var flere mål. Vi er godt fornøyd med kampen, og føler vi hadde bedre flyt i spillet enn de tidligere kampene i år. Det er godt å ta med seg at vi også i denne kampen holder nullen bak. Vi vil også rette en stor takk til Kanari- Fansen. De skaper en fantastisk stemning kampen gjennom, og hjelper oss frem til seier. Dere er en av hovedgrunnene til at vi bare elsker å spille på hjemmebane.


Vi startet med følgende lag: Guðbjörg Gunnarsdóttir - Ingrid Moe Wold, Marita Skammelsrud Lund, Anna Westerlund, Marit Sandvei -Isabell Bachor, Sherida Spitse -Mimmi Löfwenius, Lene Mykjåland, Emilie B. Haavi - Isabell Herlovsen

Bytter: 86.min Isabell Herlovsen ut, inn: Victoria Ludvigsen

Gult kort: Isabell Bachor og Isabell Herlovsen.
Tilskuere: 298

Isabell Bachor ble kåret til banens beste spiller

Se intervju med Monica Knudsen

Vis alle nyheter