Share/Save/Bookmark

3 poeng i nord

  19.04.2015 Kl. 18:09  
LSK Kvinner satte seg på flyet retning Harstad kl 12 i dag. Det var en glad gjeng som var klare for kamp mot Medkila. Vel fremme i Harstad foretok jentene sine faste rutiner og var klare i det dommeren blåste igang kampen. Allerede etter 20 sekunder fikk vi vår første corner. Vi hadde mange sjanser de første 25 minuttene. Lene Mykjåland var frempå flere ganger.

Det tok 13 minutter før vi satte ballen i mål. Målet ble scoret av Marte Berget som med det har scoret sitt første offisielle mål for LSK Kvinner. Spillet jevnet seg noe ut etter scoringen og vi gikk til pause med ledelsen 0-1. I 2. omgang kom Medkila noe mer med og hadde mulighet til å utligne. Men en god Guðbjörg Gunnarsdóttir hindret Medkila i å score.

Da dommeren blåste av kampen var stillingen fortsatt 0-1, og vi tok nok en gang med oss 3 poeng hjem. Sist, men ikke minst; vi har fortsatt ikke sluppet inn mål. Vi er med det på 2. plass på tabellen bak Klepp som leder på målforskjell.

Dette er hva Marte Berget sier om kampen og sitt mål
Jeg måtte takke for tilliten og score i min første kamp fra start. En scoring hvor jeg er på rett sted til rett tid, og det er jo det man skal som spiss! Det var en rotete kamp ellers, men vi tar med oss 3 nye poeng og holder nullen for 3. kamp på rad.

Se intervju med Monica KnudsenVi stilte med følgende lag: Guðbjörg Gunnarsdóttir - Ingrid Moe Wold, Marita Skammelsrud Lund, Mandy van den Berg, Marit Sandvei - Sherida Spitse, Anja Sønstevold - Victoria Ludvigsen, Lene Mykjåland, Emilie B. Haavi - Marte Berget

Bytter: 63 min Ut: Anja Sønstevold, Inn: Mimmi Löfwenius. Ut: Marte Berget, Inn: Isabell Bachor

Det var 121 tilskuere på kampen i dag.

Neste kamp er hjemme i LSK- hallen 25 april kl 15.00 mot Sandviken. Vi håper å se deg på tribunen!Vis alle nyheter