Share/Save/Bookmark

2 x Nora til rekruttlaget

  11.11.2017 Kl. 21:38  
(To nye spillere debuterte for LSK Kvinner i helgas KM. Forsvarsspillerne Nora Vågnes (t.v) og Nora Egenes viste lovende takter i LSK-hallen. Foto: LSK Kvinner)

Rekruttlaget har forsterket stallen med forsvarsspillerne Nora Vågnes og Nora Egenes.

To nye talentfulle forsvarsspillere er klare for rekruttlaget. Begge to har Nora som sitt fornavn. Begge er født i 2002 og de er begge to forsvarsspillere. Nora Vågnes kommer fra Team Nes, mens Nora Egenes kommer fra Skedsmo FK.

- To fotballkloke spillere som til tross for sin unge alder allerede har kommet opp på et høyt nivå. Duellsterke, særlig i luftrommet, gode til å lese spillet og posisjonere seg deretter i forsvarsfireren. Teknisk godt skolert. Begge to er spillende forsvarere som hele tiden leter etter pasningsmuligheter i stedet for klinke bort ballen i hytt og pine. Vi er veldig glade for at de har valgt å komme til LSK Kvinner. Vi vil også berømme samarbeidet med jentenes tidligere klubber som først lot spillerne hospitere hos oss før overgangene gikk i orden, uttalte hovedtrener Ranveig Karlsen.

- Vi ønsker å utvikle oss videre som fotballspillere og en overgang til LSK Kvinner føltes helt riktig ut her og nå. I LSK Kvinner får vi en langt bedre treningshverdag sammen med gode og seriøse spillere som alle ønsker å bli best mulig. Konkurransen vil drive oss framover og gjøre oss bedre, mente våre to nye spillere. Nora Egenes har allerede 3 kamper for J15-landslaget mens Nora Vågnes har banket på døra og har blant deltatt på NFFs og Statoils landslagsskole. 

Vi tar også med at LSK Kvinners J17-lag tok seg videre til søndagens sluttspill i KM etter å ha vunnet de tre innledende kampene i gruppespillet. Det ble 3-0 både mot Skedsmo og Frogner før Mini-Birdsa vant 2-1 i "gruppefinalen" mot Fjellhamar. Kvartfinalene spilles søndag kl. 15.00 i LSK-hallen.


Vis alle nyheter