Share/Save/Bookmark

Vi er den kuleste jenta i klassen

  09.11.2018 Kl. 00:19  kke bare er vi uhorvelig kule og populære – vi er rett og slett ettertraktet! Vi drømmes om, vi fantaseres om – vi er sannheten, veien og livet. Det er vi som er svaret på alt – for Europas syv beste klubblag pr dags dato, er det vi som er drømmedama. Sug på den. Vi er drømmedama.

Skrevet av Anna Collett

Samtlige lag i fredagens trekning drømmer om at det står LSK Kvinner på lappen de skal opp mot. Alle vil være med oss. Hadde dette foregått på Martins (et utested på Lillestrøm) en fredagskveld etter klokka 01.00 hadde vi kunnet velge og vrake, og garantert ikke hatt en ensom natt.

Vil vi ha det vakre og romantiske Lyon? Det mystiske og muskuløse PSG? Det hardtarbeidende og tillitsfulle Chelsea? Det forutsigbare og maskinelle Bayern München? Det litt frekke, men allikevel organiserte, Wolfsburg? Det litt ukjente og mystiske Slavia Praha? Eller det eksploderende vakre og sexy Barcelona?

Hjemme i Toppserien er vi ikke så populære pr dags dato. Ikke fordi jeg ikke tror at spillerne, trenerne og lederne rundt forbi ikke er glad i oss – innerst inne, men fordi vi rett og slett ikke er så gøye å leke med akkurat nå. Årets Toppserie sier jo sitt, og vi sliter litt med trøkket rundt det. Få eller ingen i Toppserien hadde valgt oss på date-night, for å si det sånn.

Foruten cupfinalen om tre og en halv uke, så er vi ferdige med det norske seriespillet frem til seriestart neste år. Slik er det. Vi er på trekning for å velge neste rundes partner. Vi vil gjerne trekke Praha, Barcelona, Chelsea eller Bayern. Please la oss slippe Lyon, Wolfsburg og for så vidt PSG her og nå.

Det er neimen ikke lett å velge når det er så mange lekkerbiskener på bordet. Uansett – ett eller annet lag i morgen kommer til å juble meget høyt inni seg når vårt navn trekkes opp av glassbollen.

Hva betyr dette for oss? Vi kan i hvert fall ikke bli innbilske av dette her. Det er jo en grunn til vår enorme popularitet, og det er at vi garantert anses som de gjenværende lagenes svakeste gjeng. Fint det, sier nå jeg. Desto mer å hente for vår del.

Den mest populære jenta i klassen ruler fordi hun er tøff i trynet!

 Vis alle nyheter